Produkter


Latapoxy300_2016.jpg
Latapoxy 300 ®
Latapoxy 300 er et kjemikal resistent epoxy basert hvitt flislim som gir vedheft til de fleste underlag. Limet er lett å spre ut med en tannsparkel og verktøy kan rengjøres med vann før limet herder. Latapoxy 300 består av tre komponenter. En epoxy harpiks, en herder og et kjemikal resistent silika pulver. Limet kan brukes både ute og innendørs, i tørre og våte rom og på vegger og gulv.

latapoxy-310.jpg
Latapoxy 310 ®
Latapoxy 310 er et sigefritt sterkt epoxy lim til punktliming av naturstein, marmor og store fliser. Produktet er sigefritt i temperaturer opp til 35ºC. Utvendig og innvendig fasader. Limer store naturstein uten forankring med sikrere resultat. Rask montering. Ca. 10 ganger raskere montering, sammenliknet med fast forankring. Herder på 6 timer.


Tilleggsinformasjon:
  1. Produktdatablad
  2. Se video her


latapoxy_bøtte_2_thumb.jpg
Latapoxy L ®
Latapoxy L er basert på en lettflytende epoxyharpiks og
et aksellert polyamin. Latapoxy L er beregnet til liming
av fersk betong mot herdet betong, fersk betong mot
stål, herdet betong mot stål og herdet betong mot
betong. Gir en tilnærmet momolittisk liming i bærende
kostruksjoner.

inj_lim.jpg
Laticrete Injeksjonslim
Laticrete injeksjonslim er en meget lettflytende løsningsmiddelfri epoxy, herdet med et polyamin for injisering av riss og sprekker i betong. Produktet brukes også til å lime fast fliser som har løsnet via injisering gjennom et ferdig boret hull i fugemassen. Laticrete injeksjonslim er meget tynt flytende og vil trenge inn i hulrommene under en løs flis. Flislimet ”sveises” sammen igjen og vil tilslutt gi en høyere mekanisk styrke en selve flislimet. Den lave viskositeten gjør det mulig å injisere med lavt trykk.

  • Stopper lekkasjer
  • Fester fliser med ”bom”


  • [RIGHTPANE - hidden]

    LATICRETE, LATAPOXY, SPECTRALOCK og  logo er registrerte varemerker tilhørende LATICRETE International, Inc.

    Copyright © 2008 LATICRETE International, Inc.   Terms Of Use   Privacy Statement